scene.org File Archive

File download

<root>­/­parties­/­1998­/­yodel98­/­info/yodelconference98invitation.txt

File size:
4 892 bytes (4.78K)
File date:
2014-08-13 23:01:31
Download count:
all-time: 221

Preview

Hi, again YODEL gives you a small party, this text is in swedish because the attenders are always Swedish, but if you want the same information then email me and you will get it. Yodel Presenterar

i sammarbete med varandra

Y o d e l C o n f e r e n c e 1 0Dags igen för ett nytt fräscht YC. På allmän begäran släpper vi loss all vår energi och ordnar ett YC bara för Dig. Hela fyra dagar kommer ni att få avnjuta den otroligt trevliga atmosfären som har präglat tidigare tillställningar. I år, som tidigare år kommer vi att vara i Gyprocs gamla lokaler. För er som aldrig har varit där kan jag bara berätta att det inte är några "gamla" lokaler. Fint trevligt och wunderbaum.

_Datum_
Den 23 juli till den 26 juli. (torsdag-söndag)

_Plats_
GYPROC i Varberg. Vägbeskrvning finns nedan.

_Pris_
Priset kommer att ligga på 165kr för de som betalar i dörren och 150kr för de som betalar i förskott. Priset motiverar vi med att YC i år är fyra dagar och vi har en lokalhyra att täcka. Dock kommer en eventuellt större del av det som överstiger ±0 att delas ut i vinster. Detta har dock inte hänt tidigare år eftersom vi knappt har nått upp till plus-strecket. Men, i år tror vi att vi kommer att göra det. Betalar du i förväg är du garanterad en plats. Kom ihåg att vi bara har ett begränsat antal platser. Så anmäl dig i tid! Anmäl dig till yodel@swipnet.se.När anmälan är gjord får du instruktioner om hur betalning skall gå till väga.

_Faciliteter_
Vi tillhandahåller ström till alla besökare. (Du måste ta med din egen förgreningsgrunka) För att stilla Dina nätverksbehov kommer vi att lägga ut ett coax backbone. Ta med eventuella hubbar och andra kablar samt T-kors och terminatorer. Vi kommer att visa film, både på DVD och LaserDisc. (nästan 24 timmar om dygnet). Vi kommer regelbundet att köra både till pizzeria (Campino) och till McDonalds för att köpa mat.

_Tävlingar_
Vi kommer garanterat att hålla tävlingar i tre kategorier.

Demo/Intro PC/Amiga/c64
Musik Multi/4-Channel
Grafik Pixel/Render

Vi vet ännu inte vad priserna blir, men kanske blir det en ren penningvinst eller om det kommer lite folk så blir det YC-standardpriser. De tävlande kommer att få den belöning de förtjänar.

_Regler för tävlingarna_
De tävlande måste ha betalt full entré-avgift dvs antingen 165kr eller 150kr. Det är inte tillåtet att för en som betalt full avgift att tävla med ett bidrag tillhörande någon som inte betalt full avgift. Är det flera som har varit med och tillverkat ett demo skall 2/3 av de tävlande ha betalt full avgift.

PC/Amiga/C64 DEMO

* 32Mb RAM
* 12Mb HD
* SB16 eller GUS men alltid /nosound

Multi/4-Channel MUSIK

* max 4 min
* max 2 Mb

Pixel/Render GRAFIK

* 800x600 24bit
* 3 bilder skall lämnas in. En färdig bild.
En som visar bilden 2/3 klar och en som visar
när bilden är 1/3 klar.
* inga scannade bilder

_Övriga Regler_
* Inga rasistiska eller andra stötande skyltar eller symboler får förekomma.
* Inga explosiva ämnen eller fyrverkerier.
* Ingen alkohol är tillåten innanför Gyprocs grindar. Berusade människor kommer att lämnas över till den lokala polismakten.
* Kärnvapen eller andra massförstörelsevapen är inte tillåtna.
* Den som förstör något kommer givetvis att få betala för det.

_Kontakter_
Om du har några frågor kan du få de besvarade om du skickar mail till Funboy eller Spiff.

_Vägbeskrivning_
Här är en slags beskrivning för att hitta till partyplejset. Om du kommer åkandes på motorvägen, antingen söderifrån eller från norr, så är det absolut bästa att svänga av vid "VARBERG C", industri- området. Skylten är alltså markerad med en industriområdesmarkering. Smart va? Efter att ha kommit av motorvägen skall du köra västerut. Du ska nu bara fortsätta rakt fram. Det du ska passera är:
En rondell
Ett trafikljus vid brandstationen
Ett trafikljus vid JET
Ett trafikljus vid Shell
En bro över järnvägen
En infart till varberg reningsverk
Sedan skall du svänga in på första stora vägen åt vänster. Där finns en skylt med texten "Omlastningsstation". Om det mot färmodan INTE skulle stå någon sådan skylt så får ni svänga in ändå. Du ska iaf passera en återvinningscentral på vänster sida, och en infart till en stor gipshög på höger sida. Sedan fortsätter du tills du kommer till själva huvudbyggnaden till Gyproc. Gyproc har du på höger sida när du kommer från detta håll. Du ska åka ända fram tills dess att du nästan helt passerat Gyproc, och DÄR finns infartsgrindarna! In på området och leta upp utställningshallen. Lasta upp datorer och var glada!

Kommer du från stan så ska det inte vara något problem att hitta. Men OM du mot förmodan skulle få problem, så passa på att åka till Göteborg eller något, och åka enligt den här beskrivningen på hemresan! :)

1090
updated: 19980705 (yearmmdd)
credz: HTML4.0/gfx/JS by Funboy/Yodel and Java by Voodoo/Yodel
suitable system: 800x600 ,65K colours and NS4/IE4/LYNX2.7.1ac-0.81